Tour of Art Flevoland 2024

Tour of Art Flevoland 2024 is het grootste evenement op het gebied van beeldende kunst in Flevoland en wordt jaarlijks gehouden.
Het evenement wordt dit jaar gehouden in het weekend van zaterdag 5 oktober en zondag 6 oktober 2024 en ook dit jaar doe ik weer mee aan de tour of art Flevoland.

Net als vorig jaar ben ik aanwezig in het cultureel centrum voor kunst “De Kubus” in Lelystad waar u mijn beelden kunt bekijken en mij leren kennen.
Adres:
“De Kubus”
Agorabaan 3
8224 JS Lelystad

U kunt mijn beelden van brons en gietsteen bezichtigen vanaf 11uur tot 17.30 uur. Uiteraard kunt u ook vragen stellen.

Lena Postuma Sculpturen

De Tour of Art Flevoland 2024 is interessant voor alle liefhebbers van kunst. Als uzelf een kunstenaar(es) bent kunt u hier veel inspiratie opdoen. Als liefhebber van beeldende kunst kan je hart ophalen.
Voor mensen die op zoek zijn naar een speciaal beeld zoals een herinnering of voor een speciale gelegenheid dan vindt men hier vast wat men zoekt of iemand die deze wens kan verwezenlijken.

Voor iedereen dus zeer interessant om een kijkje te komen en vergeet vooral niet om bij mij langs te komen en mijn werk te bekijken. Ik ben erg geïnteresseerd in mensen. Mijn beelden zijn dan ook altijd mensfiguren en deze maak ik van brons of gietsteen.
Neem vast een voorproefje en bekijk mijn beelden van brons en gietsteen

Gaan wij elkaar ontmoeten in het cultureel centrum in Lelystad op 5 of 6 oktober in de Kubus in Lelystad? U bent van harte welkom.